Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

”Omul cu mârțoaga” de G. Ciprian, cea mai recentă premieră a Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani, se va juca la Deva în 12 mai, de la ora 19, în sala Teatrului de Artă. Spectacolul a fost realizat de unul dintre cei mai importanți directori de scenă din România, Victor Ioan Frunză, iar decorul și costumele sunt create de Adriana Grand. „Omul cu mârțoaga” este o comedie plină de duioșie care se joacă cu un succes uriaș de aproape o sută de ani.

Chirică, un funcționar mărunt, cu o viață umilă, are o singură pasiune: pariază la cursele de cai. Dar pariază de fiecare dată pe aceeași gloabă care trece mereu ultima linia de sosire, sperând că acel cal va deveni la un moment dat campion. Și soarta, la un moment dat, se schimbă…

Piesa lui George Ciprian este o parabolă despre credința în idealuri, în forțele proprii și în victoria binelui. O poveste la care se râde mult, dar care provoacă și emoție.

Spectacolul de la Petroșani are și câteva surprize care au provocat entuziasmul spectatorilor la premieră.

„O seară de teatru de neuitat!”, „Felicitări actorilor! Foarte bine jucat! Aplauze, aplauze!” sau „Un spectacol de excepție… felicitări celor care au pus în scenă piesa!” sunt doar câteva din aprecierile publicului.

Biletele costă 20 de lei, respectiv 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari și se pot cumpăra online de pe platforma iabilet.ro și de la  agenția Teatrului de Artă, de luni până vineri între orele 9-16,30.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.