Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

„Cult-ura” este un proiect inedit prin care se dorește promovarea oamenilor, locurilor, dar și tradițiilor din România, începând din județul Gorj. Prin intermediul acestui site aveți ocazia să cunoașteți povești scrise și nescrise până în prezent, să vedeți, prin ochii curioși ai cititorului, fiecare colțișor al meleagurilor din această țară.

Da, trăim într-o țară bogată cultural, cu tradiții și o istorie care ne face să ne simțim mândri că suntem români. Avem multe zone care merită promovate, avem obiective turistice ce trebuie scoase în relief, avem oameni cu povești de viață interesante, dar și tineri ce merită promovați.

În același timp, avem multe locuri de cazare primitoare, avem locuri unde se poate mânca bine, dar și discoteci sau pub-uri. Important ca toate aceste lucruri să le descoperim împreună, să le promovăm și, cel mai important, să păstrăm tot ce este mai prețios în țara noastră.

Totul poate să devină realitate și cu sprijinul celor care aleg să ne devină parteneri în acest demers al echipei noastre, și de a susține orice eveniment menit să aducă în atenția cititorilor povești cu oameni, locuri și tradiții.