Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La sfârșitul acestei săptămâni actorii teatrului din Petroșani vor pune în scenă două spectacole, atatât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.
„CINĂ CU PROȘTI”

CINĂ CU PROȘTI” de Francis Veber, în regia lui Daniel Vulcu, este titlul piesei ce se joacă în Sala Mare a Teatrului, Sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 18:00.

Dincolo de situaţiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive şi de mişcările comice, piesei lui Francis Veber nu-i lipsesc ingedientele unui spectacol pe gustul tuturor.

În fiecare săptămână, Pierre Brochant şi prietenii lui organizează o cină la care fiecare invită, pe rând, o persoană ridicolă de care grupul să poată face haz. De data aceasta, invitatul lui Pierre ar trebui să fie un anume Francois Pignon, un tip cu cea mai naivă figură din lume, care lucrează la Ministerul de Finanţe şi a fost părăsit de nevastă. Pierre se bucură că a găsit „gogomanul perfect”, dar, cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, întreaga seară îi va rezerva momente surprinzătoare.

O comedie savuroasă în care răsturnările de situație se întâmplă în timp real, pe parcursul a două ore de spectacol. Veți putea viziona un spectacol unde buna dispoziție e molipsitoare iar râsul plin și sănătos e greu de stăpânit.

Prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei în funcție de categoria locului.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere.

„Fantasticul Domn Vulpe”

Duminică, 10 aprilie, de la ora 12.00, cei mici și nu numai sunt așteptați la spectacolul „Fantasticul Domn Vulpe” după Roald Dahl, regia și scnografia Marius Costache.

„Domnul Vulpe iese în fiecare noapte și fură câte ceva de-ale gurii de la trei fermieri tare nesuferiți. De la Boggis fură găini, de la Bunce, rațe și gâște, iar de la Bean, curcani. Asta până când, exasperați, aceștia pun la cale un plan ca să-l scoată pe vulpoi din vizuină. Fermierii nu știu însă cât de fantastic este domnul Fox și de câte este în stare să își apere familia. Fantasticul vulpoi Domnul Fox, reușește să scape, împreună cu familia sa.„

Pentru a vedea întreaga aventură a fantasticului Domn vulpe dar și a celorlate personaje, vă așteptăm duminică la Teatru.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală.

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.