Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La sfârșitul acestei săptămâni cei de pe Valea Jiului, și nu numai, sunt așteptați la Teatrul „Ion D. Sîrbu” din Petroșani pentru a vedea trei piese de teatru, și anume: „Colecționarul”, de John Fowles, „Detectorul de minciuni”, de Vasili Sigarev și „Fata moșului și fata babei”, în regia lui Horațiu Ioan Apan.
„Colecționarul”

Vineri, 29 Aprilie, începând cu ora 18.00, sunteți invitați să vizionați Spectacolul „Colecționarul” de John Fowles, regia Ciprian Huțanu.

Colecționarul, primul roman al lui John Fowles, este o carte cu o concepție absolut originalã, despre pasiunea unui funcționar neînsemnat. Un tânãr timid, asocial, este ușor-ușor cuprins de nevinovatã bucurie de a colecționa obiecte. Odatã cu primirea unei moșteniri consistente, mica lui plãcere ia proporții și ajunge treptat sã-i domine viața. Destinul sãu capãtã o întorsãturã neobișnuitã atunci când rãpește și sechestreazã o studentã la Arte Frumoase, încercând sã stabileascã astfel o legãturã afectivã imposibilã între el si victimã.

Romanul Colecționarul a inspirat o ecranizare de succes, în regia lui William Wyler, de trei ori nominalizatã la premiile Oscar și câstigãtoare a Globului de Aur.

Din distribuție fac parte: Alexandru Cazan, Andrada Dobre și Izabela Badovics.

Spectacolul are loc în Sala Artelier, locurile fiind limitate. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

„Detectorul de minciuni”

Sâmbătă, 30 Aprilie 2022, începând cu ora 18:00, sunteți așteptați la Spectacolul „Detectorul de minciuni” de Vasili Sigarev, în regia lui Ion Vântu. O comedie spumoasă plină de neprevăzut.

„A fost odată ca niciodată o familie, familia Bâzov. Familia e compusă, evident, dintr-un el si un ea. El, Boris Semionovici, 42 de ani, ea Nadejda Petrovna… fiind totuși o doamnă, nu-i vom dezvălui vârsta. La o primă vedere pare a fi o familie obișnuită, dar, odată, Boris se îmbată, cine nu greșește, și uită unde a pus salariul. Nadejda, fiind o bună gospodină, nu poate lăsa ca acest incident să rămână așa. Ce ți-e și cu femeile astea… așadar cheamă un specialist să rezolve problema. Va rezolva oare problema sau nu? Si dacă o va rezolva, oare totul se va termina? Veți afla urmărind spectacolul!”

Din distribuție fac parte: Nicoleta Bolcă, Mihai Sima și Dorin Ceagoreanu, iar prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei, în funcție de categoria locului.

Fata moșului și fata babei”

Duminică, 1 Mai 2022, de la ora 12.00, cei mici și nu numai sunt așteptați în lumea basmelor. Actorii au pregătit pentru ei, de la ora 12.00, Spectacolul „Fata moșului și fata babei” după cunoscută poveste a lui Ion Creangă, regia Horațiu Ioan Apan.

Demult, existau un moș și o babă. Baba avea o fată, dar și moșul avea una. Fata moșului era frumoasă, harnică, delicată, bună la suflet, pe când, fata babei era fix invers. Pentru a vedea peripețiile celor două fete dar și cum bunătatea, hărnicia și dăruirea înving răutățile, vă așteptăm la vizionarea spectacolului.

Din distribuție fac parte actorii Andrada Dobre, Oana Crișan, Mihai Sima, Oana Liciu Gogu, Izabela Badovics și Gheorghe Stoica.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.