Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teatrul „Ion D. Sîrbu” vă așteaptă și la sfârșitul acestei săptămâni să vedeți mai multe piese de teatru, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Spectacolele vor începe de vineri seara cu piesa „Neînțelegerea”, de Albert Camus, și se vor termina duminică cu piesa pentru cei mici „Cei trei purceluși” de Serghei Mihalkov, în regia lui Boris Melinti.
Neînțelegerea” de Albert Camus, regia artistică și scenografia Ovidiu Radu.

Teatrul Ion D Sîrbu

Vineri, 25 Martie 2022, începând cu ora 18.00,  actorii petroșeneni vă invită la Spectacolul „Neînțelegerea” de Albert Camus, regia artistică și scenografia Ovidiu Radu.

Spectacolul vorbește despre ceea ce înseamnă plecarea de acasă și revenirea după 20 de ani de tăcere, și cât de dificilă poate fi reîntoarcerea într-o casă în care locul tău nu a rămas gol. Cât de ușor un străin poate să redevină un fiu și un frate? Cu ce umplem golul lăsat de cineva drag? Care pot fi consecințele unei NEÎNȚELEGERI? La toate aceste întrebări putem afla împreună răspunsurile dacă veți fi alături de noi în sala de spectacol.

Spectacolul are loc la Sala Artelier.

Prețul unui bilet este de 20 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50%.

„Cină cu proști” de Francis Veber în regia lui Daniel Vulcu,

Teatrul Ion D Sîrbu

Griji, probleme de zi cu zi, mai mici sau mai mari. Pe toate vă propunem să le dați uitării. Remediul este o porție zdravănă de râs în compania actorilor Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu”.

„Cină cu proști” de Francis Veber, în regia lui Daniel Vulcu, este titlul piesei ce se joacă în Sala Mare a Teatrului, Sâmbătă, 26 Martie 2022, începând cu ora18.00.

O comedie savuroasă în care răsturnările de situație se întâmplă în timp real, pe parcursul a două ore de spectacol. Veți putea viziona un spectacol unde buna dispoziție e molipsitoare iar râsul plin și sănătos e greu de stăpânit.

Prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere.

„Cei trei purceluși” de Serghei Mihalkov, regia și scenografia Boris Melinti

Teatrul Ion D Sîrbu

Duminică, 27 Martie 2022, de la ora 12.00, cei mici, și nu numai, sunt așteptați la spectacolul „Cei trei purceluși” de Serghei Mihalkov, regia și scenografia Boris Melinti.

Trei purceluşi simpatici Nuf-Nuf, Naf-Naf si Nif-Nif, încearcă să îşi facă fiecare câte o casă, fiecare după pretenţii, ştiinţă şi seriozitate.  Peripeţiile celor trei fraţi purceluşi și întâlnirea cu lupul cel rău le puteţi urmări dacă veniţi să vizionaţi spectacolul nostru.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori. Acestea pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.