Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

poza_comunicatUn proiect menit să ajute organizatorii de competiții sportive a fost realizat de Asociația „Drumeții Montane”, acesta fiind denumit „Ultra Orienteering”.  Proiectul este compus din mai multe software-uri și instrucțiuni referitoare la realizarea stațiilor pentru înregistrat timpii participanților între anumite puncte de control.

Astfel, se pot organiza competiții sportive într-o singură zi sau pe mai multe zile, organizate mai bine și mult mai interactive, fiindcă se calculează timpii participanților la secundă, instant, și se afișează clasamentele imediat. Proiectul îți oferă posibilitatea să îl modifici software-urile și stațiile (punctele de control) care sunt programabile (codul sursă pentru fiecare post se poate descărca și modifica după necesitate) și, chiar mai mult, se poate adăuga și o mini-imprimantă pentru ca la finalul traseului fiecare participant să se primească un raport cu traseul lui și timpii intermediari. Dacă ești pasionat de natură și dorești să evadezi din oraș, te invităm alături de noi la cele șapte evenimente din 2017. Detalii despre campionat pe www.stafetamuntilor.ro . Invitațiile pentru fiecare eveniment în parte sunt publicate cu minim o lună înainte de data evenimentului”, a comunicat Alexandru Cănăvoiu, reprezentant Asociația „Drumeții Montane”.

Proiectul  a fost testat pentru prima dată la Festivitatea de Premiere a Campionatului Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților” 2015, iar datorită rezultatelor bune, el va fi utilizat proba de orientare a acestei competiții naționale. „Ultra Orienteering” este realizat de Asociația „Drumeții Montane”, prin voluntarii Alexandru Cănăvoiu și Petronel Postolache. Mai multe detalii despre „Ultra Orienteering”  puteți afla accesând pagina proiectului www.ultra-orienteering.drumetiimontane.ro .

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.