Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Primăria Motru a pregătit, săptămâna aceasta, o serie de evenimente și surprize pentru locuitorii orașului cu ocazia Zilelor Municipiului! Vor avea loc mai multe concerte de muzică ușoară și populară, vor urca pe scenă artiștii de la „Doina Motrului”, dar și cei de la „Doina Gorjului”, tineri motreni foarte talentați, premiați la numeroase competiții muzicale. Sâmbătă, Primăria și Consiliul Local Motru vor premia olimpicii de la unitățile școlare din localitate și sportivii care au obținut rezultate foarte bune la competiții.

primaria motru 34 zilele municipiului motru

Vineri, 26 mai, între orele 18:30 – 20:00 are loc un spectacol de muzică şi dansuri populare susţinut de Casa de Cultură, Clubul Copiilor şi instituţiile de învăţământ din Motru. Invitaţi în spectacol vor fi artiștii de la Ansamblul Izverna. De la ora 20:00 va începe spectacolul folcloric susţinut de Ansamblul „Doina Motrului”, condus de maestrul Gheorghe Feraru. Invitaţi în spectacol sunt: Nina Predescu, Delia Barbu, Ionuţ Tudorescu, Alina Darap, Dana Giubega, Amelia Caralicea. Seara se va încheia cu mai multe recitaluri de muzică uşoară, pe scenă urcând: Jerryco, Gloria și Balkan, dar şi Roxana Nemeș.

Sâmbătă va avea loc un spectacol de divertisment şi voie bună organizat de Casa de Cultură în colaborare cu instituţiile de învăţământ din municipiul Motru, Asociaţia „Lumea noastră”, cu concursul grupului vocal „Prietenii pe portativ”: dans modern şi de societate, muzică uşoară, dar și teatru, pantomimă și momente vesele vor fi organizate pentru copiii din municipiu. De la ora 19:00 va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor la concursurile organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Motru şi a sportivilor şi olimpicilor care au reprezentat municipiul Motru la fazele naţionale. Zeci de tineri și copii vor primi premii în bani de la autorități. Seara se va încheia cu spectacole de muzică ușoară: Ionică Morosanu, „Datina” și „Noaptea Târziu”.

Duminică, între 18:30-19.30 este programat un spectacol de divertisment organizat de Casa de Cultură în colaborare cu instituţiile de învăţământ din municipiul Motru, Asociaţia „Lumea noastră”, cu concursul grupului vocal „Prietenii pe portativ”, urmate de un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul profesionist „Doina Gorjului”. Zilele Municipiului Motru se vor încheia cu recitaluri de muzică uşoară: TRUPA ToDaY: Dana Matei, Nano, Bob Gabriel (Românii au Talent, Dansez pentru Tine), DODDY și COMPACT.

motru cngc 3 motru CNGC motru oras 3Pe durata sărbătoririi „Zilelor Municipiului”, la Motru au loc competiţii sportive – Cupa Municipiului Motru, după cum urmează: concurs de FOTBAL ÎN SALĂ, concurs de TENIS DE CÂMP, concurs de ŞAH şi TABLE și un concurs de LUPTE LIBERE! La competiția de lupte libere vor participa și luptătorii de la Cîlnic, singurul club de lupte din mediul rural din România! Mult noroc tuturor!

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.