Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Festivalul-concurs al cântecului, jocului și portului oltenesc „PLAI DE CÂNTEC ȘI DE DOR” ediția a XII-a, organizat de Primăria Ciuperceni și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj  și-a desemnat căștigătorii miercuri, 29 iunie 2022, în pitoreasca localitate gorjeană Ciuperceni.

În urma deliberării juriului s-au acordat următoarele premii:

Trofeul Festivalului a fost câștigat de către Ivan Andrei din Motru.

La Secțiunea Soliști Vocali premiul I a fost câștigat de Ungureanu Denisa din Motru, premiul II de către Boroată Anastasia din Târgu Jiu, iar premiul al III – lea a fost câștigat de Pobirci Cristina din Godinești. Mențiunea la această secție a fost câștigată de către Solea Alexandra din Bolboși.

La Secțiunea Instrumentiști premiul I a  fost câștigat de Gheorghe Florin din Tismana, premiul II de către Cioiu Alexandru-Costin  din Târgu Jiu, iar premiul III de către Guran Emanuel din Motru.

La  Secțiunea Costum Popular premiul I  a fost câștigat de către Falcoe Iulia din Godinești, premiul II de către Măruță Diana din Târgu Jiu, iar premiul III a fost câștigat de către  Alpredi  Andreea din Motru.

Premiile la Secțiunea Soliști Instrumentiști au fost acordate de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Premiile la secțiunile soliști vocali și Port Popular au fost acordate de Consiliul Local și Primăria Ciuperceni.

Festivalul-concurs „Plai de cântec și de dor” Ciuperceni 2022  a fost organizat  pe scena amplasată în aer liber din Dealul Zorzilei, iar juriul a fost alcătuit din specialiști pe domenii, precum și din reprezentanții organizatorilor.

 

Distribuie:

1 Comment

  • Galita, 1 iulie 2022 @ 7:21 Reply

    Premiul 2 instrumentiști Cioiu Alexandru-Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.