Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Până miercuri, 4 octombrie, inclusiv, târgujienii și gorjenii care doresc să devină voluntari ai Programului educațional „Ajungem MARI” al Asociației Lindenfeld pot completa un scurt formular online și se pot prezenta, după, la training în data de 7 octombrie. Prezența la training este obligatorie pentru a putea lucra cu copiii din centre. FORMULARUL ONLINE aici: https://goo.gl/3fcB25

„Ajungem MARI” caută voluntari în București și alte 25 de județe în care proiectul se desfășoară deja. Proiectul ajută 2.000 de copii din București și alte 25 de județe și are nevoie de noi voluntari implicați care să meargă săptămânal în centre de plasament în echipe de câte doi și să le transmită copiilor cunoștințele lor într-un mod atractiv. Organizatorii vor realiza un training în Târgu-Jiu pentru acest modul care va dura 6 luni. Training-ul va avea loc pe 7 octombrie, iar participarea voluntarilor este obligatorie. „Training-ul durează 8 ore, timp în care vom discuta despre problemele și nevoile copiilor instituționalizați, despre cum să le transmitem cunoștințe sau valori pentru a deveni adulți responsabili”, spun cei de la „Ajungem MARI”.

Proiectul ajută 2.000 de copii din București și alte 25 de județe. Voluntarii, pe lângă cursuri și ateliere, îi pot ajuta pe copii să descopere lumea din jur prin ieșiri educative în afara centrelor, la teatru, la film, în vizită la muzee sau în parcuri. Se caută voluntari peste 16 ani, fără limită superioară de vârstă!

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.