Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În această iarnă, în incinta Anna Events Riviera din Târgu Jiu, s-a desfășurat tradiționalul Concert Caritabil de Crăciun, organizat de Asociația Academia Creativă MULTILINGUA și voluntarii Colegiului Național Tudor Vladimirescu. Pentru a sprijini cauza nobilă a voluntarilor din asociație, elevi ai Colegiului Național Tudor Vladimirescu s-au alăturat inițiativei, împreună cu Palatul Copiilor din Târgu Jiu, Teatrul Dramatic Elvira Godeanu și Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023.

Împreună de Crăciun înseamnă dorința de a fi alături de cei aflați în suferință, de cei fără o familie în astfel de momente, și de a împărtăși spiritul Crăciunului și în rândul celor aflați în nevoie.

Pe scena Concertului Caritabil de Crăciun au încântat publicul tineri talentați precum grupul vocal ARMONIA, trupa NOVUS, Corul Vestea Bună, trupa ControVersum (teatru CNTV), și mulți alții. Cu inimile pline de bucurie pentru că au reușit să aducă un strop de fericire în viețile celor care se confruntă cu probleme, tinerii au donat suma strânsă în cadrul evenimentului mai multor familii din Musetesti, Balta, Runcu, precum și la persoane afectate de boli incurabile, dar si altor familii aflate in nevoie.

În această perioadă festivă, membrii Asociației Academia Creativă MULTILINGUA au transformat generozitatea într-o rază de lumină capabilă să ofere liniște sufletească în sufletele acestor persoane speciale. Într-o comunitate plină de compasiune, tinerii, însotiti de cadrele didactice și părinții lor, și-au unit forțele pentru a aduce bucurie în familia din localitatea Runcu.

Prin eforturi colective, au reușit să asigure strictul necesar unei familii aflate în nevoie, oferind nu doar ajutor material, ci și un zâmbet cald pe chipul acestora în prag de sărbători. De asemenea, generozitatea nu s-a oprit aici. Elevi dedicați de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu au strălucit în spiritul sărbătorilor, oferind unei familii din Mușetești un card de cumpărături, aducând speranță și căldură în sufletul acestora.

În lumina acestei solidarități deosebite, o altă poveste de grijă și nădejde s-a desfășurat la Secția de Oncologie din Târgu-Jiu. Elevi din clasa a 12-a C au donat o sumă de bani, contribuind la alinarea suferințelor și aducerea unui strop de lumină în viața celor aflați în lupta cu boala. Astfel, tinerii, cu ajutorul amabilității comunității, au reușit să ofere mai mult decât cadouri materiale; au oferit speranță, solidaritate și un motiv de zâmbet pentru cei care aveau mare nevoie de o mână de ajutor în această perioadă de sărbătoare.
În cadrul acțiunilor caritabile, Grupul Armonia al Asociației Academia Creativă MULTILINGUA a dedicat un program special de colinde bătrânilor din Azilul „Pro Satul”. Tinerii talentați au adus bucurie și căldură sufletească în inimile celor vârstnici, însoțind colindele cu pachete generoase și o sumă de bani pentru a asigura o masă festivă și confortabilă în perioada sărbătorilor.

De asemenea,voluntarii s-au implicat într-o altă acțiune caritabilă, oferind susținere celor 3 copii cu tetrapareză spastică. Acești tineri vulnerabili au primit un cos de Crăciun, conținând atât bunuri de strictă necesitate, cât și mici bucurii care să le aducă zâmbetul pe buze în această perioadă specială a anului. Astfel, prin gesturile lor nobile, membrii Asociației Academia Creativă MULTILINGUA au oferit nu doar asistență materială, ci și un strop de lumină și speranță în viețile celor aflați în situații dificile. Aceste acțiuni exemplifică angajamentul și generozitatea tinerilor în sprijinirea comunității locale în timpul sărbătorilor de iarnă.

La final, merită subliniat că toate aceste acțiuni caritabile și nobile nu s-ar fi putut realiza fără eforturile și dedicarea profesorilor coordonatori din cadrul Asociației Academia Creativă MULTILINGUA. În mod special, doamna Burtea-Protesoiu Elena-Gabriela a avut un rol esențial în organizarea și coordonarea acestor inițiative, demonstrând un angajament profund față de cauzele sociale și spiritul comunitar.

Prin munca lor susținută și pasiunea pentru binele comun, au contribuit la transformarea generozității comunității în acte concrete de compasiune și solidaritate. Așadar, recunoștința se îndreaptă și către acești profesori coordonatori, care au fost pilonii acestei temelii care constituie baza fiecarui voluntar al acestei campanii caritabile și au făcut posibile momentele memorabile de bucurie și speranță în inimile celor aflați în nevoie.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.