Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Când merg în diferite zone din România, de multe ori, nu am nimic programat. Mă urc în mașină și văd unde mă opresc, iar când ajung acolo încep să caut locuri de cazare. Și uite așa am descoperit pensiunea Thor & Cora din Sovata, un loc pe care vi-l recomand.

În primul rând mi-a plăcut proprietarul pensiunii, o persoană primitoare, amabilă și care încerca pe cât posibil să ne facă șederea plăcută. În același timp, ne-a vorbit despre ce înseamnă turismul în Sovata, cât de greu este să mai reziști în sistemul acesta HoReCa, dar și ce solicitări primește din partea turiștilor care-i trec pragul.

Totodată, am aflat de la proprietarul pensiunii de unde vine numele „Thor & Cora”, care inițial mi s-a părut ciudat, și anume:  „Thor și Cora sunt numele părinților celui mai titrat mastiff tibetan din lume, dublu campion mondial, Boss Phantom. Alegând această pensiune, aveți ocazia să vedeți cele peste 160 de titluri câștigate în 3 ani și jumătate, tablouri, imagini, înregistrări din competiție și în unele zile ale săptămânii să-l vedeți chiar pe Boss. Aici mai puteți vedea statuia lui Boss, sculptată din lemn de sequoia în mărime naturală.”

Pensiunea se află la 6 minute de mers pe jos de Lacul Ursu

Revenind la această locație vă pot spune că se află centrul stațiunii, în zona tarabelor, la 6 minute de mers pe jos de Lacul Ursu, cu acces facil și o parcare monitorizată cu 16 locuri. Pensiunea „Thor & Cora”  vă pune la dispoziție 13 camere cu baie proprie, TV, frigider și aer condiționat , într-o clădire complet renovată.

Pensiunea mai este dotată cu salon de mic dejun, terasă, loc pentru grătar, saună și ciubăr. Pentru saună și ciubăr se plătește separat. Cei care dețin pensiunea organizează plimbări cu ATV-ul, pentru ca turiști să descopere mult mai bine stațiunea, și ar vrea ca în perioada următoare să construiască și un loc de joacă.

În cazul în care vreți să aflați mai multe date despre pensiunea „Thor & Cora”  puteți accesa următorul link www.thorsicora.ro

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.