Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Mergând pe drumul ce leagă Municipiul Petroșani de Hațeg, în județul Hunedoara, am oprit la Hanul Boleștilor cu gândul să mănânc o ciorbă și să fac un vlog cu meniul acestei locații. De la un simplu vlog am ajuns să descopăr piscina, restaurantul, dar și camerele de la acest han. Totodată, am avut ocazia să-l întâlnesc și pe cel care se ocupă de acest han, iar omul mi s-a părut foarte deschis.

De ce zic că mi s-a părut foarte deschis? În general, când mergi într-un loc și începi să filmezi ceva legat de mâncare, de exemplu, atât personalul, cât și cel care se ocupă de respectivul loc, nu știe cum să scape mai repede de tine și le tragi cu patentul răspunsurile de care ai nevoie. Dar uite că la Hanul Boleștilor nu a fost așa, oamenii de aici mai aveau puțin și cred că ne duceau și la ei acasă, atât de deschiși au fost.

Pentru cei care vreți să opriți în această locație și să vă bucurați de liniștea din zonă trebuie să știți că se află într-o zonă pitorească de munte, dispune de camere duble și single, în cazul în care vreți să rămâneți peste noapte, are restaurant, parcare, dar și o superbă piscină deschisă doar vara.

Restaurantul este frumos, are terasă atât în față, cât și în spate. Prețurile sunt acceptabile, puteți vedea în vlogul realizat prețurile din meniu, iar accesul la piscină costă 30 de lei. În cazul în care alegeți să rămâneți aici peste noapte trebuie să știți că o cameră dublă costă 120 de lei, preț în care intră și accesul la piscină….sincer un tarif mai mult decât decent.

Un alt aspect care mi-a atras atenția este curățenia, atât de la piscină, din camere, dar și de la băi.

Și la final o să vă spun ceva despre personal. Oamenii care lucrează aici mi s-au părut foarte amabili și promți. Și tot legat de personal am cunoscut pe cineva care lucrează în acest loc de 18 ani, cred că asta spune multe.

În cazul în care vreți să luați legătura cu cei din această locație o puteți face la numărul de telefon 0254.778.240

Un loc pe care-l recomand, dar vă puteți forma propria opinie urmărind vlogul din acest material.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.