Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pe strada Avram Iancu, din Sinaia, la numărul 2A, lângă Hotel Internațional, am descoperit Pensiunea Ana-Maria. Vila dispune de două apartamente, nouă camere (duble și twin), iar acestea sunt dotate cu frigider, televizor, dar și cu internet wireless. La parterul pensiunii se află o bucătărie dotată și utiliată cu toate cele necesare, iar această locație dispune de o terasă cu o zonă de barbeque. De la această locație până în centrul stațiunii Sinaia se poate merge pe jos, unde se ajunge în maxim 5 minute.

De la domnul Eugen, cel care administrează această pensiune, am aflat că și-a început activitatea din 1998:

„Am început această activitate încă din 1998 și de atunci am avut  mulți oaspeți. De unde? De pretutindeni. Dovadă stau stegulețele de la recepție și care reprezintă fiecare oaspete venit din altă parte a lumii. În tot acest timp am învățat să devenim mai buni, pentru că ne dorim mereu ca cei care ne trec pragul să aibă o ședere cât mai plăcută.”

În cazul în care alegeți să vă cazați la această pensiune vă recomand să stați câteva minute de vorbă cu domnul Eugen, acesta fiind foarte bine informat cu tot ce se întâmplă în Sinaia, Bușteni și Predeal, atât politic, economic, cât și turistic.

De la el am aflat lucruri interesante despre această zonă, despre obiectivele turistice mai puțin cunoscute, despre Policlinica Balneară, lăsată în paragină, dar și despre celebra construcție începută lângă Hotelul Internațional, care arată destul rău și care este o bilă neagră pentru Sinaia.

Totodată, aș vrea să menționez că locația este curată, chiar am rămas impresionant de acest lucru, dar și de numărul de prize din cameră…șase în total.

„Lurez în turism de vreo 47 de ani. La 26 de ani eram numit director la un hotel din Sinaia, cel de la cota 1400. Tot timpul am pus și voi pune accent pe curățenie. Nu este de ajuns să dai cu cârpa și gata s-a șters praful, chiar și în acest caz există o anumită tehnică. Camerele trebuie să fie imaculate”, a adăugat domnul Eugen.

Pensiunea are parcare proprie, gratuită și supravegheată video 24 din 24. Tot din partea casei turiștii au cafeaua de dimineață, care este mult mai bună de băut față de unele restaurante din zonă.

Referitor la tarif acestea variază în funcție de sezon. De exemplu o cameră dublă în sezonul de vară și iarnă este 250 de lei, iar în extrasezon este 200 de lei (cu toate taxele incluse, cea de stațiune și cea de salvamont).

Și ca de final…în cazul în care nu căutați o cazare sofisticată și vă mulțumiți cu ceva simplu, unde să vă odihniți, Pensiunea Ana Maria din Sinaia poate să fie o variantă pe care să o luați în calcul.

Telefon de contact și pentru rezervări 0722.390.283, domnul Eugen.

P.S. Pozele sunt făcute în camera în care am stat.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.