Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pe drumul dintre Municipiul Petroșani și Hațeg, mai exact în localitatea Bănița, se află un loc liniștit, unde vă puteți petrece câteva zile pe marginea piscinei sau în jurul unui grătar, împreună cu prietenii sau familia. Am descoperit Campingul Merișor din greșală, căci despre el este vorba, și mi-a plăcut.

Locația dispune de două ciubăre, de o piscină în aer liber, de o terasă, un loc pentru grătar, trei căbănuțe și două camere, dar și de o zonă de bucătărie. Totodată, celor care le place să meargă cu cortul trebuie să știe că-n această locație au această posibilitate, aici găsind și un loc de campare.

Cei care dețin acest loc sunt gazde primitoare, care încearcă, mai tot timpul, să-i mulțumească pe cei care le trec pragul. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0721455417, accesând pagina Camping Merișor sau pe cea de facebook https://www.facebook.com/CataTugu.

Cititorii www.cult-ura.ro, care le vor spune gazdelor că au descoperit acest camping citind acest articol și vor dori să stea aici, beneficiează de o reducere de 10 %.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.