Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Am găsit în cutia poștală un pliant, pe care inițial am vrut să-l arunc, dar TOTUȘI mi-a atras atenția numele locației, și anume:  „Hanul Vânătorului”.  Curios de fel am deschis telefonul, am intrat pe Facebook și am căutat pagina acestei locații, să văd cum arată și ce oferă. După pagina de Facebook, dar și după pagina de internet pare o locație faină. Chiar voi merge în perioada următoare să văd despre ce este vorba și să realizez un vlog de călătorie cu această locație.

Mulți probabil vă întrebați de ce am ales să scriu despre această locație, fără să o văd,  și într-un fel să o promovez. În următoarele rânduri am să vă răspund.

În momentul în care începi să împarți pliante prin cutiile poștale înseamnă că ești un om, cel puțin așa cred eu, care îți pasă de afacerea ta, un om care crezi în ceea ce faci, un om care vrei să te dezvolți frumos de la o zi la alta…nu să-ți bați joc de cel care alege să vină la tine.

Totodată, pentru mine oamenii care investesc în HoReCa, în turism, sunt niște EROI. Acești oameni se luptă în fiecare zi să ne demonstreze TUTUROR că avem o țară frumoasă, o țară ce merită descoperită în fiecare zi.

Revenind la Hanul Vânătorului și Casa Ana vă pot spune că se află în comuna Peștișani, din județul Gorj, în satul Gureni, pe strada Barajelor, nr. 84.

Locația se află la poalele munților, pe Valea Bistriței Gorjene, într-o locație superbă, pe care eu unul o recomand.

Cei care alegeți să treceți pragul acestei locații veți avea ocazia să încercați meniul tradițional românesc.

Un alt aspect ce mi-a atras atenția este oferta lor care mi se pare nu că ok, ci foarte ok….cazare cu mic dejun și cina inclusă la prețul de 150 lei/zi. Chiar vreau să descopăr și eu această ofertă în perioada următoare.

De pe pagina lor de internet am văzut că se poate plăti cu cardul, dar și cu vouchere de vacanță Edenred, UpRomania ori Sodexo.

Vă las mai jos link-uri către această locație:

https://www.facebook.com/casaanagorj

https://www.facebook.com/hanulvanatoruluigorj

https://ginivisa.com/#/turism

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.