Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pune suflet în toate lucrurile pe care le croșetează și spune că intenționează să își transforme pasiunea într-o mică afacere. Camelia Goiceanu este din Târgu-Jiu și de un an croșetează botoșei pentru bebeluși, balerini și cizme de vară pentru doamne și domnișoare și, mai nou, superbe ghiozdane/rucsacuri. „Mi-aș dori ca produsele mele să ajungă să fie purtate de domnișoare chiar și în alte țări, dar pentru asta e nevoie de multă muncă și timp, pentru că lucrul manual necesită foarte mult timp, implicare și, desigur, foarte, foarte multă răbdare”, a declarat tânăra.

botosei h botosei hgft

Are 25 de ani, este căsătorită și lucrează la Centrul Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Camelia Goiceanu este pasionată de croșetat și de câteva luni vinde produsele minunate pe care le realizează. Clientele sale sunt foarte mulțumite de cizmele, balerinii sau botoșeii pe care Camelia îi lucrează cu mare drag și grijă.

„Pasiunea mea pentru croșetat a început fix acum un an! Am văzut un tutorial despre cum se croșetează botoșei pentru bebeluși și am vrut să încerc și eu să văd dacă mă pricep să fac așa ceva și mi-a ieșit din prima. Am postat o poză pe internet cu primii mei botoșei și, spre surprinderea mea, o tânără mămică, fiind încântată de ce am realizat eu, mi-a cerut să fac o pereche de botoșei pentru bebelușul ei. Datorită acestui lucru, m-am gândit că aș putea face și ceva bănuți din această pasiune, așa că mi-am creat o pagină pe internet, unde am diverse produse pe care le creez cu mare drag!”, a spus Camelia.

Pe târgujiancă o găsiți pe Facebook: https://www.facebook.com/HandmadebyCameliaG/

botosei hk

Cizme hand-made unicat

Lucrul manual necesită destul de mult timp, dar Camelia reușește să se împartă între familie, job și pasiunea sa. Croșetatul o relaxează și se gândește cu bucurie la cele care vor purta ceea ce ea realizează, căci, de fiecare dată, tinerele care au cumpărat cizmulițe sau botoșei au fost foarte mulțumite.

„După ce am făcut primii mei botoșei, m-am gândit dacă aș putea face ceva mai mult și dacă aș putea să fac ceva pentru mine. Ceva ce aș putea purta! Așa că m-am gândit să încerc să fac niște cizmulițe de vară. M-am documentat despre asemenea cizme, am făcut rost de tot ce îmi trebuia și așa am ajuns să am foarte multe cereri de la domnișoare, după ce au văzut că asemenea produse handmade sunt unicate. Chiar îmi place să lucrez, mai ales când știu că primesc mulțumiri pentru ceea ce fac și sunt foarte fericită când văd că de la o joacă de-a mea de la început, să zic așa, sunt apreciată”, a afirmat Camelia.

Deoarece lucrează cu mare drag, tânăra realizează lucruri unicat.

botosei hg botosei hgf

Fiecare model are ceva aparte și asta pentru că, de fiecare dată, Camelia nu lucrează după tipare. Imaginația sa o ajută foarte mult atunci când vine vorba despre crearea botoșeilor-cizmulițelor-ghizdanelor, alegerea culorilor, a modelelor.

„Pun suflet în orice iese din mâna mea și sunt mulțumită când văd că orice încerc să croșetez, îmi iese. Din ceea ce am croșetat până acum, port un ghiozdănel, pentru că acum m-am apucat să fac și ghiozdănele cu diverse motive tradiționale. Clientele mele îmi trimit imagini purtând produsele mele, alături de mulțumiri și mă ajută astfel să-mi promovez mica mea plăcere. Nu o consider o afacere!”, a declarat Camelia din Târgu-Jiu.

12795503_1792919567596880_6286542890040905354_n

Pentru viitor, târgujianca își dorește ca din ce în ce mai multe persoane să poarte cu drag, așa cum face și ea, lucrurile pe care le croșetează.

„Mi-aș dori ca produsele mele să ajungă să fie purtate de domnișoare chiar și în alte țări, dar pentru asta e nevoie de multă muncă și timp, pentru că lucrul manual necesită foarte mult timp, implicare și, desigur, foarte, foarte multă răbdare. Dacă nu-ți place ceea ce faci, nu vei reuși niciodată. Eu am încredere că voi reuși să fac ceea ce-mi propun, pentru că mă consider o luptătoare”, a spus Camelia Goiceanu.

botosei kj botoseoi g

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.