Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În Târgu Jiu sunt foarte mulți tineri talentați, tineri ce merită scoși în evidență și de care trebuie să fim mândri. Acești tineri trebuie ajutați, chiar și cu un sfat…pentru ei contează orice gest făcut de comunitatea în care trăiesc, astfel își pot da seama că nu sunt singuri și că se pot baza pe cineva atunci când au nevoie. Despre acești tineri este timpul să vorbim din nou, iar astăzi îl voi aduce în atenția dumneavoastră pe Christian Buză, un tânăr de 17 ani pasionat de modă.

Tânărul Christian Buză este elev al Liceul de Artă „Constantin Brăiloiu”, unde studiază artele plastice de 3 ani de zile, fiind elev în clasa a XI-a. Pasiunea pentru modă și-a descoperit-o în urmă cu aproximativ 4 ani de zile, atunci când se pregătea să susțină admiterea la liceu:

„Marea mea pasiune este moda pe care am descoperit-o in urma cu 3-4 ani atunci când mă pregăteam de admiterea pentru liceu și gândindu-mă̆ ce vreau sa fac după̆ terminarea liceului.”

Primele sale creații vestimentare a reușit să le pună în evidență în decembrie 2019, atunci când a fost contactat de cei care organizau balul bobocilor, din acel an, fiind rugat să asigure ținutele pentru proba tematică a acestui eveniment. Următoarea sa prezentare a avut loc pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” în luna februarie.

 Tot anul acesta, tânărul Christian Buză a dorit să scoată în evidență cu ajutorul pasiunii sale că materiale reciclabile pot să fie folosite pentru a da naștere unor lucruri frumoase și ca astfel de materiale nu ar trebui aruncate pe jos:

„În luna Martie a acestui an mi a venit ideea de a face a doua prezentare de modă de data aceasta cu o tema și anume reciclabil. Din cauza restricțiilor nu am putut prezenta colecția cu public, așa ca am ales să o prezint în mediul on-line la începutul luni iunie. Prezentarea a avut un impact peste așteptările mele, ajungând să merg și la București la emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1.”

 

După terminarea liceului Christian Buză își dorește să meargă la Facultatea de Design Vestimentar din București.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.