Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 

facultatea de stiinte economice (2)Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu şi Liga Studenţilor din UCB organizează, în perioada 6-8 aprilie 2017, cea de-a zecea ediție a Zilelor Cercetării Științifice Studențești din Universitatea „Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu.

La eveniment sunt așteptați să participe atât studenții Universității „Constantin Brâncuşi”, cât și din alte centre universitare din țară, pentru a-și prezenta rezultatele propriilor cercetări științifice.

Organizatorii consideră că elementul cheie în dezvoltarea umanităţii este comunicarea, iar o sesiune de comunicări este primul pas în devenirea unor adevăraţi profesionişti. Această acţiune oferă participanţilor posibilitatea de a prezenta propriile realizări şi creaţii, valorificarea capacităţii lor creative şi inovatoare, precum şi facilitarea schimbului de opinii si idei.

100 de lucrări vor fi prezentate 

Comisiile ştiinţifice de evaluare a lucrărilor prezentate la conferințe sunt formate din profesori ai facultăților din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu, iar evaluarea celor aproximativ 100 de lucrări se va face ţinând cont, în special, de criteriul științific, acestea fiind ulterior publicate în volume de lucrări ştiinţifice studenţeşti.

Deschiderea oficială a manifestării va avea loc vineri, 7 aprilie, la sediul Universității din Campusul Studențesc Debarcader.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.