Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Doctorul Alexandru Mischie, fiul lui Nicolae Mischie, cel care a pus bazele Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, a premiat șase studenți. Valoarea totală a premiilor acordate este de 3.000 de euro.

„Doctorul Alexandru Mischie a acordat «Premiul Nicolae Mischie» unui număr de șase studenți din cadrul Universității «Constantin Brâncuși» din Târgu Jiu, care au contribuit și contribuie la menținerea în memoria colectivă a fondatorului instituției gorjene de învățămânat superior. Valoarea totală a premiilor acordate este de 3.000 de Euro.”, ne-a precizat Adrian Gorun, președintele Fundației Universității „Constantin Brâncuși”.

Alexandru Mischie este medic cardiolog, practică medicina în Franţa și este specializat în cardiologie clinică, cardiologie intervenţională, echocardiografie cardiacă şi vasculară, dar şi în evaluarea funcţiei endoteliale.

În prezent, doctorul Alexandru Mischie este responsabil Cardiologie Intervenţională, la Spitalul Montluçon din Franţa, dar și membru în Collège National des Cardiologues Hospitaliers.

Mai multe informații despre doctorul Alexandru Mischie puteți afla accesând următorul link https://www.alexandru-mischie.ro/ .

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.