Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Elevii Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, ce formează echipa de robotică „Xeo”, au ocupat locul 1 la competiția regională de la Cluj, califcându-se astfel la faza națională a competiției. Sâmbătă, 12 martie, a avut loc premierea, iar membrii echipei Xeo au câștigat locul I la Inspire Award. În cadrul competiţiei desfăşurate online, au participat 59 de echipe.

„Când vorbim despre câştigătorul unui premiu INSPIRE, vorbim despre o ECHIPĂ model, care e gata oricând să împărtăşească experienţa ei şi cu alte echipe şi în comunitate, o echipă ghidată de valoarea primordială a FIRST – Gracious Professionalism.

Echipa câştigătoare a strălucit în toate categoriile de jurizare şi este un model pentru competiţia FIRST Tech Challenge, atât pe teren cât şi în afara lui.

Când am văzut numele nostru pe ecran sub titlul de Inspire Award I, am strigat cu toţii. Nu ne puteam stăpâni bucuria în acel moment. După luni de pregătire, nopţi nedormite şi sute de ore petrecute împreună la Centrul de Informatică, nu doar că am învăţat să lucrăm împreună şi ne-am apropiat, dar am devenit o familie. Laboratorul în care lucrăm a devenit o a doua casă”, au declarat membrii echipei.

Etapa națională a competiției va avea loc în perioada 2 – 3 aprilie și se va desășura la București.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.