Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Echipa de Robotică a Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu urmează să facă parte din proiectul Edu Power, al Asociației Be Teen. Proiectul se adresează tinerilor din mediul rural si este finanțat de Grupul CEZ România.

Îi urmărim de foarte mult timp, îi admirăm și îi apreciem pe acești tineri extraordinari și pe domnii profesori care îi sprijină pentru a ajunge cei mai buni! Ne doream de foarte mult timp să avem o colaborare și iată că a venit momentul mult așteptat! ROBOTICĂ în cadrul proiectului nostru ! Copiii și tinerii din mediul rural vor descoperi lumea fascinantă a roboților cu ajutorul echipei. Zilele trecute am fost în vizită la ei în laborator și vrem să îi felicităm pentru că aleg să își trăiască adolescența dedicând timp unei pasiuni extrem de interesante! Felicitări și părinților voștri care vă încurajează”, au transmis reprezentanții Asociației Be Teen, pe pagina lor de Facebook.

Proiectul este finanțat de Grupul CEZ România prin programul Generatorii de Bine, gestionat în parteneriat cu Fundația Comunitară Vâlcea.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.