Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Diana Ocea a pus bazele unei mici afaceri cu bijuterii în Anglia. Tânăra a plecat în urmă cu un an și ceva, pentru a-și urma sufletul pereche, designer de profesie. În Anglia a realizat că poate avea propria afacere, mai ales că iubitul său a susținut ideea. Acum, Diana, care este foarte creativă, realizează bijuterii minunate. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, artista a lansat noua colecție, atât de așteptată de clientele sale: „Winter Fairytale”.

diana-oceaCreativă și plină de sensibilitate, Diana Ocea, care are 23 de ani, iubește iarna și a ales ca numele noii sale „linii” de bijuterii să fie „Winter Fairytale”! Frumoasa gorjeancă spune că iarna este anotimpul magiei albe, la propriu.

„Văd în fiecare element al iernii ceva imposibil de descris în cuvinte, dar ușor de realizat în bijuterii. Colecția Winter Fairytale este îmbinarea dintre mistic și real. Încerc să îmi imaginez povestea fiecărei piese realizată, dar și a celei ce o va purta. De fiecare dată când realizez ceva, mă deconectez de la tot ce mă leagă de cotidian și vizez cu ochii deschiși la zâne celtice, la căprioare albe și personaje imaginare.

Mă închid în atelier, pornesc muzica și îmi imaginez pe unde vreau să îmi mai plimb gândurile astăzi. Mă inspiră tot ce este frumos, dar simplu: natura, muzica, amintirile mele. Pentru mine, o creație nu are dreptul să fie superficială. Un colier nu trebuie să fie doar un accesoriu banal. Fiecare bijuterie trebuie să spună o poveste, una magică. Atunci când o clientă îmi spune: «Îmi place asta, o vreau», înseamnă că a înțeles povestea bijuteriei respective și i-a plăcut”, spune Diana Ocea.

 b bhj

Creatoarea pune o bucățică din sufletul său în fiecare bijuterie pe care o creează și caută ca totul să fie perfect: fiecare cutiuță, fiecare panglică, fiecare bilet și mai ales fiecare bijuterie.

„Trebuie să ajungă nu doar în mâinile clienților mei, ci și în sufletul lor. Eu nu vreau să am o afacere, eu vreau să am o pasiune. Dacă am oportunitatea să aduc ceva frumos în lume, îmi doresc să fac acest lucru cu tot sufletul. Probabil, pentru mine, aceasta este magia din spatele bijuteriilor mele, iar oamenii văd acest lucru.

Dincolo de fiecare comandă există un million de emoții, iar la final, o prietenie deosebită. Onorez comenzi atât pentru femei, cât și pentru bărbați, uneori și pentru copii”, a mai declarat Diana Ocea. De curând, Diana a început o colaborare cu un salon din Derby și realizează accesorii pentru nunți.

bv jk

Planuri de viitor

Bijuteriile sale sunt pline de viață, culoare și dragoste. Pasiunea sa pentru frumos și pentru creație îi aduce satisfacții și pentru viitor, Diana vrea să îi îndrume și pe alții să își urmeze visurile! pp„Pentru viitor îmi doresc să realizez workshop-uri sau tutoriale pentru cei mici, nu doar pentru a-i îndruma să facă bijuterii, dar pentru a-i încuraja să creadă în pasiunile lor.

Cred că fiecare talent trebuie descoperit și trebuie ajutat să ajungă cât mai sus. Pasiunea este acel ceva care ne face unici și niciodată nu ar trebui sugrumată de uitare sau de ignoranță. Îmi doresc să influențez cât mai mulți oameni să creadă în frumos și să îl realizeze cu fiecare ocazie pentru că frumosul este peste tot în jurul nostru”, a afirmat frumoasa gorjeancă.

bv

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.