Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

detoxDetoxifierea organismului ar trebui să fie unul dintre lucrurile pe care să le bifăm în fiecare an, primăvara, căci importanța acestui proces pentru corp și sănătate, este mult mai mare decât ne imaginăm.

Beneficiile detoxifierii sunt ample și nu este un proces indicat doar pentru reprezentantele sexului frumos. Fie că ești femeie, ori bărbat, măcar o dată pe an ar trebui să faci o detoxifiere ca la carte a organismului. „Postul este o formă de detoxifiere, căci vreme de 49 de zile-vorbesc de Postul Paștelui-nu mai mâncăm carne și alte produse animale. Organismul se reface, ne simțim mai ușori, mai bine și spiritual și trupește. Pentru cei care nu țin post, o simplă cură de detoxifiere este bine venită. Sunt câteva principii după care trebuie să ne ghidăm când vine vorba de detoxifiere și este important să discutăm și cu un medic. Principiile de care vorbeam ar fi: asigurați-vă că aveți un scaun pe zi, beți apă încât să urinați cam o dată la oră, atenție la ce mâncați, adică în perioada detoxifierii consumați supe, sucuri din fructe stoarse, carne slabă puțină, pește, salate, cereale integrale. Puțin din fiecare. Mergeți pe jos și faceți mult sport. Detoxifierea are și o parte spirituală, ca și postul: nu mai gândi negativ, nu te mai plânge, acționează, meditează, curăță mintea de gânduri negative”, ne sfătuiește farmacistul șef Ramona Floroiu – SensiBlu Târgu-Jiu.

De ținut minte: Nu bârfi, nu te mai plânge de ce îți lipsește, de cunoscuți, căci bârfa oferă plăcere imediată și secătuiește emoțional pe perioadă lungă! Face parte din procesul de detoxifiere.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.