Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Trecând prin Buzău am descoperit un local interesant, de fapt un social pub, pe care vi-l recomand în cazul în care ajungeți prin acest oraș. Este vorba despre OBrothers, local ce se află pe strada Mesteacănului, numărul zece sau la Fabrica de Contactoare din oraș.

 Din discuțiile purtate cu angajații, am înțeles că acest social pub funcționează de ceva timp, că a încercat mereu să îmbine utilul cu plăcutul și că este cam singurul din oraș care s-a gândit și la familiile cu copii, aici existând și un loc de joacă, vara pe terasă.

Totodată, aproape săptămânal aici se organizează diferite evenimente, începând de la spectacole de stand up comedy și terminând cu concerte susținute de trupe locale sau de artiști aduși din Capitală.

Un aspect ce mi s-a părut interesant este că aici, în cadrul acestui social pub, se organizează în fiecare an un concurs de cultură generală: „Quiz Night – Battle of the Brains”.

Din câte am înțeles, se înscriu mai multe echipe, în fiecare săptămână se întrec între ele și pot câștiga diferite premii, dar și excursii în afară.

Referitor la mâncare vă pot spune că bucătăria acoperă cam toate gusturile, încearcă să îmbine bucătăria tradițională cu cea internațională, porțile de mâncare sunt mari…chiar nu se zgârcesc, iar prețurile sunt destul de accesibile.

Și cum un astfel de local nu poate să funcționeze fără angajați vă pot spune că aceștia sunt prietenoși, știu să-și respecte clienții și sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Chiar îmi spunea unul dintre ei că lucrează aici de 5 ani de zile, că sunt respectați de patron și că încearcă să țină clienții aproape de acest local prin atitudinea lor.

Să nu uit…am trecut și pe la grupurile sanitare, unde am remarcat faptul că era curat, pentru mine contează foarte mult acest lucru.

În cazul în care ajungeți prin Buzău, chiar vă recomand acest social pub și sunt sigur că nu veți regreta.

Mai multe informații puteți obține accesând pagina lor de facebook https://www.facebook.com/obrothers.ro.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.