Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cosmin Iulian Grigorescu are 14 ani și este un tânăr atlet cu planuri mari de viitor! Copilul este elev al Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, în clasa a IX-a. Pe viitor este hotărât să muncească foarte mult pentru a-și împlini visul de a deveni un mare și medaliat atlet! 

cosmin gric cosmin grigorescu atlet 1

Cosmin Grigorescu este originar din comuna Bumbești-Pițic și  vrea să urmeze o facultate de sport, să câștige multe medalii ca atlet și apoi să ajungă antrenor! Și-a creionat viitorul și este decis să se țină aceste planuri.

„Îmi doresc ca pe viitor să devin un mare atlet, să urmez o facultate de sport, apoi să ajung și eu, la rândul meu, un antrenor. Mi-am dat seama că sunt pasionat și priceput la sport la vârsta de 11 ani, când am participat la un concurs de atletism desfășurat la Târgu Jiu. Profesorul meu de sport, Păuna Marian, mi-a zis că sunt talentat și că ar trebui să mă axez pe acest sport-atletism! L-am ascultat și acum sunt atlet și mă pregătesc pentru a câștiga cât mai multe medalii”, a spus sportivul Cosmin Grigorescu.

cosmin grigorescu atlet

Face parte din CS Pandurii Târgu-Jiu

Ca atlet, Cosmin Grigorescu a obținut doar o medalie de bronz la o alegare montană de 15 kilometri, desfășurată la Baia de Fier. Competiția a fost organizată de clubul „White Wolf” Baia de Fier. De asemenea, în anii de școală generală, Cosmin a mai câștigat diverse premii.

„Fac parte din CS Pandurii Târgu-Jiu de un an și mă antrenez aproximativ două ore pe zi. Anul acesta o să particip la Campionatele Naționale de Juniori 3, la care o să încerc să obțin medalii. De asemenea, voi mai participa și la Campionatele Naționale de Cross. Pe viitor îmi doresc să devin un atlet de renume în România și să particip la concursuri internaționale și să reușesc să iau și medalii importante! Singura mea pasiune este sportul, sportul mă recreează, sportul mă distrează. Pentru mine, sportul înseamnă tot! Din punctul meu de vedere, cele mai importante lucruri în viață sunt să faci ceea ce îți place, să încerci să îți îndeplinești visurile!”, a spus adolescentul.

osmin grigor

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.