Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează sâmbătă, 3 septembrie 2022, începâdn cu ora 11:00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”,  lansarea volumului „Filosofia fotbalului”, autor Aurel Țicleanu.

La lansarea volumului „Filosofia fotbalului” vor participa invitații: Marius Mitran, jurnalist sportiv, prof. univ. dr. Cezar Ionuţ Spînu, rector al Universității din Craiova, Silviu Bogdan, om de fotbal și Marcel Popescu, om de fotbal.

Evenimentul va fi moderat de Raluca Sandu, bibliotecar la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”.

 „Filosofia fotbalului” este cartea care reunește atât dragostea pentru fotbal, absolută și definitivă a autorului ei, Aurel Țicleanu, cât și iubirea sa pentru artă, raționament și logică, descoperite în acest sport egal cu viața.

Vicepreședintele Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal a scris o lucrare excepțională care merită să reprezinte, precum în șah, „deschiderea” cursurilor la Școala de antrenori, pentru că oferă cele mai utile și necesare răspunsuri într-o lume a fotbalului, copleșită astăzi de întrebări.

Frumusețea acestor căi de înțelegere ar trebui să o facă nelipsită din biblioteca fiecărei academii de copii din țară, precum și din cea a fiecărui club. Cine e îndrăgostit de fotbal găsește în această lucrare esențială o cale spre înțelegerea acestui joc. Iar cine iubește cartea, are aici una rară, de o frumusețe  seducătoare. – Marius Mitran, autorul introducerii.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.