Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La finalul acestei săptămâni pe scena Teatrului „Ion D. Sîrbu”, din Petroșani, se vor juca trei piese de teatru, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Spectacolele vor începe de vineri seară, cu piesa „Recuperare.Un proces”, și se vor termina duminică cu piesa pentru cei mici „Frumoasa și Bestia”.
„Recuperare. Un process”

Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”

Vineri, 4 Martie 2022, începând cu ora 18.00, sunteți așteptați să vizionați Monodrama „Recuperare. Un process”, după autori români contemporani, în regia lui Marius Costache.

„Călătorim și înlăuntrul amintirilor. Uneori, ele devin vaste țări verticale unde emoțiile se amestecă cu dorințele. Rănile de demult – rucsacurile noastre de călătorie – cer să fie ascunse. Își trimit seva până astăzi pentru a fi vindicate prin fumul evocării lor.

Un spectacol poetic despre procesul recuperării unei identități, a gândului bun și a poftei de viață.” – regizorul Marius Costache

Spectacolul are loc la Sala Artelier, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.

Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”

„Soacra cu trei nurori”

Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”

Sâmbătă, 5 Martie 2022, începând cu ora 18.00, sunteți așteptați la spectacolul pentru adulți, „Soacra cu trei nurori” după Ion Crengă, un spectacol de Dan Mirea.

„În adaptarea textului si regizoral am încercat să dau o nota de originalitate comicului de situație creat de autor și să ofer șansa spectatorilor de a vedea un spectacol în care adevărul și sinceritatea să ofere răspunsuri pe care atât noi artiștii cât și spectatorii le caută în Teatru. În aceste vremuri în care omenirea este atât de încercată, Teatrul rămâne,”vaccinul” si antidotul sigur al sufletelor noastre.” Dan Mirea

Din distrbuție fac parte: Mihai Sima, Nicoleta Bolcă, Laurențiu Vlad, Nicoleta Niculescu, Simona Codreanu, Sergiu Fîrte, Oana Crișan, Izabela Badovics, Gigi Stoica, Dorin Ceagoreanu și Ion Popescu.

Prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei, în funcție de categoria locului.

Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”

„Frumoasa şi Bestia”

Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”

Duminică, 6 Martie 2022, începând cu ora 12.00, cei mici, și nu numai, sunt așteptați la spectacolul „Frumoasa şi Bestia”, de Fraţii Grimm, un spectacol realizat de Dan Mirea.

„Piesa prezintă povestea frumoasei Belle, care locuieşte într-un sat, împreună cu tatăl său Pierre. Tânărul Gaston o iubeşte pe Belle şi vrea să o ia de soţie, însă aceasta nu-l iubeşte, fiindcă este un închipuit şi un lăudăros, îndrăgostit de sine. Într-o zi tatăl frumoasei Belle se rătăceşte prin pădure şi ajunge la castelul Bestiei, iar monstrul îl închide în castel. De fapt, Bestia este un tânăr prinţ, blestemat de o vrăjitoare să rămână diform şi urât până în momentul în care cineva îl va iubi cu adevărat.”

Din distribuție fac parte: Izabela Badovics, Radu Tudosie, Daniel Cergă, Sergiu Fîrte, Gheorghe Stoica și Oana Crișan.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.