Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Nu există om care să nu se fi întrebat câtă mișcare și sport trebuie să facă pentru a fi sănătos!? Cu toții sperăm în răspunsuri care să ne fie pe plac, căci, evident, o parte din noi nu suntem adepții sportului practicat foarte des.

alergare-685x320

Activitatea fizică necesară corpului uman urmărește limita de jos capacității noastre de om sănătos. Specialiștii SensiBlu, citați în revista oferită gratuit în aceste farmacii, spun că nu a fost stabilită cu exactitate o limită maximă a efortului pe care poate să îl facă un om sănătos. Dacă există, mai devreme sau mai târziu, aceasta ar fi depășită! „Trebuie să ne organizăm programul unei zile astfel încât să implicăm cel puțin două-trei ore de activitate fizică intensă. Fie că vorbim de antrenament cu greutăți la sală, alergarea, sporturi de iarnă sau vară, bazin, fie că jucăm tenis, fotbal, alt sport, suntem datori să îi oferim corpului nostru porția zilnică de mișcare necesară și firească”, spune Elvin Marinescu, antrenor personal, în revista mai sus amintită.

jorg-badura-02a-barefoot-running

Tonus muscular bun

Dacă vrem să ne menținem un anumit tonus muscular și sportul este integrat de ceva vreme în rutina noastră zilnică, important este să ne stabilim obiective noi și să ieșim din zona de confort. Când ne propunem să depășim anumite limite personale, trebuie să facem totul asistat de către persoane calificate, pentru a evita supra antrenamentul. Specialiștii spun că este foarte important pentru sănătatea noastră să integrăm sportul și mișcarea în rutina noastră zilnică, cu scopul de a avea o viață mai sănătoasă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.