Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Casa Wagner, din SighișoaraCei care mergeți să vizitați Sighișoara și vă doriți să rămâneți mai multe zile aici vă puteți caza la Casa Wagner, o locație frumoasă, decentă, care se află în Piața Cetății, la numărul 7.

Această locație se află lângă cele mai importante obiective turistice din cetate, cum ar fi Turnul cu Ceas, Biserica Mânăstirii sau Strada Scărilor, dar și lângă Primăria Sighișoara.

Totodată, Casa Wagner din Sighișoara dispune de 34 de camere, printre care două apartamente, un restaurant, o cramă, o sală de conferințe, dar și două terase, pe timpul verii. Fiecare cameră este dotată cu baie privată, cu cadă sau duș, televiziune prin cablu, minibar, telefon și uscător de păr.

În această locație se pot organiza diferite evenimente, începând de la conferințe, întâlniri de afaceri, banchete, seri tematice, mese festive, dar și nunți sau botezuri.

Pentru mai multe detalii cu privire la această locație puteți accesa următorul link  https://www.casa-wagner.com/ro/home-sighisoara/ sau să sunați la următoarele numere de telefon 0744/388321 sau 0265/506014

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.