Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13346957_1070277136380929_6242592469298608924_nA obținut nota 10 la proba de Limba română a examenului de Bacalaureat, iar media totală 9,30. După ce a muncit să obțină acest rezultat deloc de neglijat într-o societate în care examenul maturității a devenit un test mult prea dificil pentru unii absolvenți, Andreea Banța își încearcă norocul la Universitatea de Medicină din Timișoara. Târgujianca vrea să devină medic psihiatru sau chiar radiolog, dacă se dovedește că Psihiatria nu  îi place ca și domeniu de activitate, așa cum și-a imaginat în anii de liceu.

Andreea Banța a absolvit anul acesta Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, specializarea Matematică-Informatică, iar în momentul de față se pregătește pentru Medicină. Îi place foarte mult Psihiatria și vrea să lucreze în acest domeniu, însă dacă nu i se potrivește mănușă, tânăra vrea să aleagă Radiologia. Totuși, are șase ani la dispoziție să hotărască spre ce ramură va merge.  „O să merg pe medicină generală și apoi o să îmi aleg specializarea. Este timp să hotărăsc, însă mă atrage Psihiatria. Dacă nu o să merg pe acest domeniu, o să aleg Radiologia, însă către prima aș opta, în principiu”, a spus Andreea Banța, absolventă a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.

Tânăra a obținut nota 10 la proba de Limba Română a examenului de Bacalaureat, însă marea surpriză a venit abia după contestații. Inițial, aceasta a obținut 9.25 la această materie. „M-am dus hotărâtă să contest nota la Biologie și când am ajuns în sala unde se împărțeau cererile pentru contestații mi-a trecut prin cap să fac o contestație și la Română și, de obicei, toate ideile care îmi trăsnesc așa spontan le pun în practică pentru că sunt de bun augur. A fost ceva pur întâmplător!”, a precizat Andreea Banța, absolventă a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.