Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Afacere și profit dulceO familie din Belgia au pus bazele unei afaceri dulci și profitabile chiar în județul Gorj. Și-au deschis o fabrică de ciocolată în urmă cu mai bine de 5 ani, iar de atunci ciocolatierii lucrează la foc continuu.

Marie Carels, împreună cu soțul ei, s-au stabilit în localitatea gorjeană Crasna, fiind primiți cu brațele deschise de comunitate.

Mica afacere se află în mediul rural, iar mentalitatea doamnei ciocolatieră ar putea fi un adevărat exemplu: „Mi s-a părut interesant să facem o activitate mică, una economică la țară, să atragem oameni, tineretul la țară”, mai spune Marie.

Și că tot se apropie Moș Crăciun ciocolatierii s-au pus bine pe treabă:  „Trebuie multă răbdare să pictezi detaliile. Este frumos să lucrezi cu ciocolata. Îmi place foarte mult să pictez. Este important să faci ceea ce îți place în viață”, a spus Mariana Duschițu, ciocolatier.

Afacere și profit dulcePrețurile variază în funcție de gramaj și sortiment. De exemplu, un Moș Crăciun de ciocolată, cu o înălțime de aproape o jumătate de metru, poate ajunge și la 200 de lei.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.