Alex Gabroveanu se pregătește să devină campion mondial! Ar putea ajunge printre cei mai buni 100 boxeri ai lumii

Alex Gabroveanu se pregătește să devină campion mondial! Ar putea ajunge printre cei mai buni 100 boxeri ai lumii

- in Slider, Sport, Timp liber
14655
0

„Spaima Germaniei”, cum este denumit de nemți, Alexandru Gabroveanu,  este pregătit să boxeze acasă, în Târgu-Jiu! Astăzi avem un interviu cu ultimele noutăți din viața sportivului nostru. Înainte de toate, acesta spune: „Am trecut prin atâtea greutăți în Germania, fiind singur și neajutorat și cu toate acestea mergeam la școală să învăț limba, munceam ca șofer și făceam 2 antrenamente pe zi. Programul meu începea la ora 5:30 dimineața și ajungeam acasă în jurul orei 21:00, deși eram suprasolicitat, nu am renunțat. Sunt determinat de o ambiție mare și știu că am să reușesc. O să vină și ziua când o să îmi aduc aminte cu zâmbetul pe buze că greutățile și neajunsurile nu au fost degeaba. În timpul acesta de aproape 4 ani m-au sprijinit oameni mari, oameni cu inima deschisă, iar acest lucru mă face să merg doar înainte. Vreau să le mulțumesc tuturor și sper că într-o zi să îi pot răsplăti pentru tot!”

Reporter: Se vehicula ca vei boxa pentru  titlul mondial la categoria super grea din versiunea WPBF, la Târgu-Jiu pentru inaugurarea Sălii Polivalente. Este adevărat?

Alex Gabroveanu: Da, așa este. Era în plan să boxez în deschiderea Sălii Polivalente cu ajutorul autorităților locale, dar pregătirile au stagnat la un moment dat, nu știu din ce cauze … dar o să reușim să boxăm și acasă. În momentul acesta am ajuns în Germania și o să vorbesc cu sponsorii, cu români de-ai noștri, oameni de afaceri care să mă ajute să organizăm această gală foarte importantă pentru mine!

Rep.: Ce înseamnă pentru Alex Gabroveanu acest meci de titlu mondial?

Alex Gabroveanu: Acest titlul mondial mă poate duce în primii 100 de boxeri ai lumii și îmi poate oferi un culoar pentru celelalte centuri în boxul profesionist mondial!

Rep.: Cum a apărut această oportunitate?

Alex Gabroveanu: Aceasta oportunitate a apărut, prin palmaresul meu bun de 11 meciuri, toate câștigate și 10 prin K.O. Datorită acestui lucru mi-am câștigat dreptul de a boxa pentru centură !

Rep.: Care sunt atuurile tale în acest meci? Va conta plusul tău de experienţă?

Alex Gabroveanu: Am multe atuuri pentru a câștiga această centură, am muncit și muncesc foarte mult, fiind îndrumat tehnic de maestrul Valentin Silaghi, care are grijă să fiu in formă maximă până în ziua când voi boxa ! Nu am așa mare experiență în box. Eu venind din alte sporturi, cum ar fi kickboxingul și MMA-ul, dar mi a plăcut tare boxul și am învățat repede. Practic  boxul doar de trei ani de zile, iar până acum am reușit să fac să iasă totul bine, sper să fiu sănătos și să am sprijin din partea managerilor, sponsorilor și împreună să reușim să ne luptăm cu giganții boxului mondial. Doamne ajută !

Rep.: Eşti pregătit pentru aceasta cursă?

Alex Gabroveanu: Sunt pregătit pentru această cursă și pentru asta fac toate eforturile și sacrificiile posibile să îndeplinim țelul final … CAMPION MONDIAL! Am oameni buni, profesioniști care știu ce au de făcut și împreună sunt sigur că vom reuși!

Rep.: Staff-ul tău a făcut o pregătire specială pentru această luptă?

Alex Gabroveanu: Sper în scurt timp, avem ceva discuții cu viitori sponsori care ne vor ajuta și împreună să facem o echipă puternică și invincibilă!

Rep.: Ai o rutină înainte de meci sau o superstiţie?

Alex Gabroveanu: Fiecare sportiv are micile sale superstiții. Eu merg la biserică înainte de meci să mă rog, iar în ziua meciului nu vorbesc cu nimeni, îmi place să ascult muzică bună pentru a-mi ridica moralul și tot timpul intru cu piciorul drept în ring!

A CONSEMNAT ELENA POMANĂ

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *