Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Iubitorii de teatru din Târgu Jiu au avut parte duminică seara de o nouă premieră pusă în scenă de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, fiind vorba despre piesa de teatru Yorick, în regia lui Radu Botar. Nu o să vorbesc despre această piesă de teatru, pe care vă las să o descoperiți singuri, vă pot spune doar că merită, ci o să vă vorbesc despre tânărul actor Vlad Fiu.

Vlad Fiu Yorick

Piesa de teatru Yorick este o piesă de genul one-man show, avându-l în rolul principal pe Vlad, un tânăr care ne-a demonstrat duminică seara că are talent cu carul, cum spune o vorbă din popor, și totodată ne-a demonstrat, încă o dată, că teatrul din Târgu Jiu are viitor.

Vlad Fiu Yorick

„Este un spectcol greu, recunosc, pentru mine a fost o experință nouă…”

Vlad Fiu ne-a spus că această piesă i-a dat ocazia să lucreze cu oameni minunați, care i-au dat șansa să-și arate punctele sale forte: „Acest spectacol mi-a dat posibilitatea să lucrez cu niste oameni minunați și să-mi arăt toate punctele forte, să arăt ce pot eu cu adevărat.”

Cu toate că este un spectacol geu, în care tânărul actor a trebuit să interacționeze foarte des cu publicul, pentru Vlad reprezintă o experiență nouă, fiind primul său one-man show. Pe de altă parte, Vlad este mândru de ce a reușit să creeze împreună cu Radu Botar și cu Mălina Andrei: „Este un spectacol greu, recunosc, pentru mine a fost o experiență nouă, fiind primul meu one-man show, dar sunt mândru de ce am reușit să creez cu ajutorul lui Radu Botar și Mălina Andrei. Colaborarea mea cu Radu Botar a fost absolut minunată, sper sa nu fie singurul proiect în care colaborăm. Cine știe, poate stagiunea viitoare venim cu o nouă surpriză.”

„Eu am venit cu propunerea, iar dumnealui a fost de acord…”

Fiind o piesă de teatru în care Vlad a trebuit să interacționeze mult cu publicul putem spune că s-a descurcat foarte bine: „Este un spectacol care se bazează foarte mult pe reacția publicului și putem spune că în fiecare seară spectacolul, în sine, se schimbă în funcție de public și de reacțiile acestuia.”

Un rol important în punerea pe scenă a piesei de teatru Yorick a avut-o și Cosmin Brehuță, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”: „Eu am venit cu propunerea către domnul director Cosmin Brehuță pentru acest one-an show, iar dumnealui a fost imediat de acord. Vreau să-i mulțumesc pe această cale că mi-a dat această șansă.”

Vă recomand să mergeți să vedeți această piesă de teatru și să-l descoperiți pe tânărul actor Vlad Fiu.

Distribuie:

2 Comments

  • Ioana Haitchi, 19 ianuarie 2022 @ 19:17 Răspunde

    Bavo!

  • Ioana Haitchi, 19 ianuarie 2022 @ 19:17 Răspunde

    Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.