Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13150061_1245073618853421_1894677687_nRoxana Elisa Lică, eleva admisă la patru universități din Regatul Unit, a obținut o nouă performanță. Tânăra a câștigat locul III la concursul „EU&UE”, în urma acestuia având oportunitatea de  a ajunge în Parlamentul European.

În cadrul concursului „EU&UE”, tânăra a primit ocazia să evidențieze, printr-un scurtmetraj, avantajele Uniunii Europene. „Cu ajutorul persoanelor care m-au votat, le mulțumesc, desigur, pentru tot sprijinul oferit, am ajuns în finala concursului « EU&UE», unde am câștigat locul III. De asemenea, am primit din partea organizatorilor un smartphone, care mi-a fost înmânat de europarlamentarul Emilian Pavel și posibilitatea de a reprezenta Oltenia în Parlamentul European din Bruxelles, în luna septembrie. Acest concurs m-a ajutat să înțeleg ce reprezintă cu adevărat Erasmus+ 13181151_1245338475493602_721002431_nși cum poate o persoană să beneficieze de acest program. Prin această experiență am cunoscut elevi din toate colțurile României, elevi ce luptă să schimbe situația actuală a României, să realizeze o lume mai bună pentru viitoarele generații. Totodată, am constatat faptul că trebuie să ai încredere în tine și multă ambiție pentru a persevera în societatea contemporană. Întotdeauna trebuie să ai aspirații înalte, fiindcă o persoană ce nu are un țel în viață, nu se va ridica niciodată pe scara socială și nu va scăpa niciodată de rutina mult prea cunoscută în zilele noastre. Tot ce trebuie să faci este să întreci orice impediment cu fruntea sus, indiferent de final, trebuie sa lupți pentru a ști măcar că ai încercat”, a declarat Elisa Roxana Lică, elevă a Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu-Jiu.

În urma acestei competiții, liceana a aplicat și pentru alte traininguri în Franța, Italia, Belgia, Londra și  Spania.

Distribuie:

1 Comment

  • Elena Aura, 11 mai 2016 @ 5:56 Reply

    Felicitari! Trebuie sa ne mandrim cu astfel de tineri. Ei sunt viitorul tarii.Sunt fericita ca esti gorjeanca…avem tineri destepti, trebuie sa le dam o sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.