Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează vineri, 9 septembrie 2022, în parteneriat cu Filiala Pitești a Uniunii Artiștilor Plastici din România, cu Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu” Vâlcea, cu Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, o serie de trei evenimente culturale, la care sunt invitați toți iubitorii de frumos.
Ora 16ꓽ00

În curtea interioară a Muzeului de Artă „Casa Simian” va avea loc vernisajul expoziției de pictură „IN FLEXIUNI” a artistului Dominic Teleki.

Ora 17ꓽ00

În Galeriile Cozia Pasaj se va inaugura expoziția de grup „ȘOTRON”, curatoriată de artiștii Cristina Bacicu Botez și Gheorghe Dican.  Participă 31 de artiști profesioniști, atât membrii ai Filialei Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, cât și invitați din țară.

Ora 18ꓽ00

La Galeria Artex se va deschide expoziția de pictură și grafică „Anatomii subiective” a artiștilor Mircea Bârloiu și Mara Diaconu, membrii ai Filialei Pitești a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.