Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Joi, 28 aprilie, de la ora 17.00, are loc întâlnirea lunară a cercului de scriere creativă VERBUM, un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Sub îndemnul „Scrie! Vino! Prezintă! Publică!”, orice amator sau scriitor deja lansat în spațiul public poate participa la efervescentele întrevederi ce au loc în ultimă zi de joi din fiecare lună.

La întâlnirea de astăzi, care va avea loc fizic, la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, participanții vor fi provocați să-și stârnească imaginația, să dea frâu liber creativității și să compună un text pornind de la o imagine dată.

Proză, poezie, teatru, de ce nu? La Verbum, orice este permis în materie de scriere creativă, orice formă în care expresivitatea scriitorilor își găsește împlinirea dar și calea spre tipar. Aici, ideile prind aripi, scriitura se cizelează, iar schimbul de perspective, abordări și experiențe se concretizează, de cele mai multe ori, în creații valoroase, care sunt ulterior publicate în antologia anuală Verbum.

Aceasta este un produs editorial al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, aflat în strânsă legătură cu cercul de scriere creativă cu același nume, fără însă a fi o publicație exclusivistă.

Proiectul 3.19 Verbum face parte din Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.