Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 

Miercuri, 27 aprilie 2022, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă dau din nou întâlnire la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Tema dezbătută atrage atenția asupra recepționării eficace a mesajelor pe care ni le transmite propriul corp, care ne vorbește, dar de cele mai multe ori nu-i conștientizăm vocea, nu-l ascultăm, din lipsă de antrenament. Cum să îi decodăm limbajul, cum să folosim informațiile pe care ni le trasmite în beneficiul întregului ansamblu: corp și minte, aflăm  mâine, live, de la ora 17.00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

„Percepția spațiului intern este elementul fundamental al sentimentului de sine. Dacă o persoană se simte confortabil în corpul său, dacă percepe în mod fin modificările senzațiilor sale, ea utilizează propriile percepții drept element de analiză a situației.

Suntem ființe cu senzații corporale. Corpul nostru ne indică în permanență ceea ce simțim. Fără a avea percepția a ceea ce trăim, nu ne putem dirija viața, nu ne putem da seama care acțiune sau gând este just pentru persoana noastră”, transmit amfitrionii atelierului.

Proiectul cultural 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, prin intermediul atelierelor de psiholigie practică fiind promovate și cărți specifice din colecțiile bibliotecii.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.