Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Luni, 19 decembrie 2022, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba au organizat cea de-a IV-a ediție a Galei Premiilor Bibliotecii, un proiect cultural județean anual, destinat valorificării și recunoașterii activităților de colaborare și parteneriat dintre bibliotecă și mediul extern.

În cadrul galei s-au acordat diplome celor ce s-au implicat în desfășurarea proiectelor culturale derulate în anul 2022, și anume: ONG-uri, instituții publice, instituții de cultură, unități de învățământ, mass-media, voluntari și colaboratori ai bibliotecii, scriitori, biblioteci publice din județul Alba.

Trofeul „Bibliotecarul anului” a fost decernat doamnei Luminița Doboș Moga, bilbiotecar la Biblioteca Comunală Stremț, pentru pasiunea și dedicarea de care a dat dovadă în activitatea dedicată lecturii și bibliotecii.

Și în acest an, Gala Premiilor Bibliotecii s-a bucurat de o participare numeroasă, evenimentul încheindu-se cu un recital susținut de muzicianul A.G. Weinberger.

„Dragi prieteni ai Bibliotecii Județene «Lucian Blaga» Alba, vă mulțumim pentru implicarea în activitățile culturale de peste an ale instituției, vă asigurăm de toată prețuirea noastră și vă invităm să fiți alături de noi și în 2023!”, a transmis managerul Silvan Stâncel.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.