Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Joi, 16 iunie 2022, începând cu ora 18.00, sunteți așteptați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, unde va avea loc prezentarea cărții „Dialoguri sincere”, de Laura Iviniș, ilustrator, Cristina Gyalai.

„Un volum care poate deschide calea dialogului între părinți și copii, „împuternicindu-i pe cei mici să rămână sinceri, fără teama de a exprima și emoții mai puțin plăcute, precum frica, îngrijorarea, furia. Iar indiferent de situație, ar înțelege că iubirea părinților rămâne necondiționată și securizată. Și chiar dacă apare zbuciumul, întorcându-ne la conectare, rămânem sinceri și trăim autentic”, transmite Laura Iviniș.

Alături de autoare vin actorii Cătălina Mihăilă și Iulian Costea, care vor pune în scenă câteva pasaje din volumul prezentat, dând viață dialogurilor dintre personajele cărții.

În cadrul activității, psihoterapeutul Adina Drimbe vă va oferi mai multe detalii despre Laura Iviniș, dar și despre atelierul de parenting pe care îl susține, lunar, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în cadrul proiectului BebeBiblioteca.

Programul se va încheia cu o serie de momente de animație culturală pentru copii, jocuri, lecturi și activități interactive, prin urmare nu ratați ocazia de a petrece timp de calitate împreună cu cei mici, la noi, la bibliotecă!

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.