Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Evenimentul de creație artistică adresat românilor de pretutindeni, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, este la cea de-a IX-a ediție. Înscrierile s-au făcut în perioada 19 ianuarie – 28 februarie, iar ceremonia de premiere va avea loc pe 24 martie, la Motru, dar și în Perth, Australia.

Printre organizatorii Salonului de pictură „Arte Mici” se numără: Florin Preda-Dochinoiu, Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Motru, Asociația „Țara noastră, casa noastră” și alții.  Secțiunea Pictură a competiției de talente este împărțită în trei grupe de vârstă: 3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani, iar artiștii au avut libertatea de a-și alege tema și tehnica de pictură astfel ușurându-le munca și acordându-le șanse egale de reușită.

Copiilor le-a fost recomandat să participe cu două lucrări la concurs, pe care le-au putut expedia direct, prin poștă sau digital până pe 28 februarie, lucrările urmând să fie analizate online de un juriu specializat.

Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă, dar vor exista și premii speciale ca: „Ordinul Arte Mici” și „Marele Premiu Arte Mici”, iar câștigătorii vor fi anunțați de către organizatorii Salonului de pictură, telefonic sau prin e-mail.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.