Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Un număr de 22 de tineri sportivi gorjeni, care au înregistrat performanțe anul acesta la competiții naționale și internaționale, au fost premiați astăzi de Consiliul Județean Gorj. Tinerii sportivi de la CS Pandurii Târgu-Jiu au obținut medalii la atletism, lupte și box.

img_1158 img_1168

Sportivii care au participat la Campionatele Europene și Mondiale au primit din partea CJ Gorj câte 1.000 de lei, campionii naționali 600 de lei, iar cei care au obținut doar medalii la Campionatele Naționale câte 300 de lei. Cei mai buni atleți din Gorj, Andreea Pâșcu și Adrian Garcea, au fost premiaţi la Gala Alteţilor României care a avut loc pe 14 decembrie, la Bucureşti.

„După un an de multă muncă, ne sunt răsplătite eforturile și ne simțim bine! Îmi doresc să obțin alte medalii la campionatul european, dar și la alte competiții la care voi participa!”, a spus Adrian Garcea, care a câștigat titlul de vicecampion la Campionatul Balcanic. „Anul acesta am premiat toți sportivii! Avem 22 de sportivi premiați de către președintele CJ Gorj. Avem o fată și un băiat-Andreea și Adrian- care sunt cei mai buni sportivi ai județului Gorj. Îi felicităm pe toți și le dorim rezultate și mai bune”, a spus Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu.

img_1156 img_1165 img_1168

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.