Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Campionatul european de tineret la canotaj, organizat în Polonia, a mai adus o medalie de aur pentru sportivele de performanță din România. Din echipa care a câștigat medalia de aur face parte și Cristina Popescu, gorjeancă la origini. Tânăra și colegele ei s-au pregătit cu sârguință pentru această comeptiție, iar rezultatele au fost pe măsură. 

Gorjeanca este una dintre cele mai bune canotoare, fiind membră a lotului național la canotaj. În urma competiției, fiind sigură pe abilitățile sale și ale echipei, Cristina Popescu precizează că se aștepta la o astfel de performanță în Polonia. În luna septembrie, Cristina și echipa ei vor participa la Campionatul European de Seniori, competiție organizată în America. „Mă așteptam să câștigăm! Nu am avut adversare așa puternice, pentru că este prima ediție de europene tineret! În comparație cu mondialele de tineret, unde am obținut argint, aceeași echipa, același vis”, a precizat canotoarea Cristina Popescu.

Cristina Popescu practică acest sport de la 14 ani, din anul 2010. Tânăra este originară din orașul Rovinari, iar în urmă cu doar câțiva ani a fost desemnată și Cetățean de Onoare al urbei natale.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.