Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Joi, 14 aprilie 2022, începând cu ora 12.00, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba inaugurează un nou raft în teritoriu, de această dată în comuna Șugag. Evenimentul va ocaziona și o serie de manifestări culturale adiacente, în organizarea Primăriei Comunei Șugag și a Bibliotecii Comunale Șugag, care vor avea loc la căminul cultural din localitate.

La evenimentul creat în jurul proiectului Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, vor participa și o serie de personalități locale care, dincolo de discursurile susținute, vor face și o donație de carte către biblioteca din Șugag, suplimentând astfel fondul de carte oferit prin intermediul raftului inaugurat cu această ocazie. Îi amintim aici pe doamna Monica Grosu, critic literar, membră a Uniunii Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara și pe domnul Alexandru Craiovan, medic și autor al monografiei locale.

La momentele de joi, 14 aprilie, vor participa, alături de delegația Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, reprezentanți ai administrației județene și locale, respectiv domnul Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, primarul comunei Șugag, domnul Constantin Jinar, precum și viceprimarul Radu Petru Cernat, alături de directoarea Școlii Gimnaziale Șugag, doamna Marioara Cristina Capătă, cadre didactice, elevi și alți oameni ai locului, iubitori de carte și de cultură.

Din partea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba vor lua cuvântul atât managerul instituției, cât și prof. Daniela Floroian, moderatorul evenimentului.

„Vă invităm așadar alături de noi, pentru a vă bucura de vernisajul expoziției de fotografie „Pe cărări de istorie și cultură la Șugag”, în prezentarea domnului Vasile Duvlea, directorul Căminului Cultural Șugag, de recitalul poetic susținut de Giulia Maria Sulugiuc-Mureșan și Ioan Carlos Deoancă, precum și de momentul muzical oferit de Ștefania Ioana Sora și Miruna Iulia Grosu, pe acorduri de orgă.” au precizat reprezentanții Bibliotecii Județene „Lucian Blaga”.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.