Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Magia Crăciunului
Magia Crăciunului

În această perioadă, a sărbătorilor de iarnă, locuitorii județului Gorj pot participa la concursul „Decorează de Crăciun”, putând câtiga astfel trofeul „Magia Crăciunului la tine acasă”. Prin intermediul acestui concurs organizatorii urmăresc implicarea cetățenilor în comunitatea locală, îmbunătățirea calității vieții și binențeles recompensare acestora pentru eforturile depuse în scopul înfrumusețării localității.

Cei care doresc să câștige trofeul acestui concurs trebuie să trimită până pe data de 18 decembrie trei fotografii cu modul în care și-au împodobit casa. Trebuie știut că se va  lua în calcul exteriorul caselor, dar și grădinile acestora, decorate cu ornamente luminoase  specifice sărbătorilor de iarnă.

Pe lângă trofeul „Magia Crăiunului la tine acasă”,  organizatorii mai oferă o ședință foto realizată de Cătălin Gogan, dar și de un coș plin cu bunătățiuri. Se vor acorda și premii pentru locurile doi și trei, dar și câteva premii speciale.

Organizatorul acestui concurs este Organizația „Special Friends”, condusă de Ștefan Cristian Moșoi, iar fotografiile se vor trimite la adresele de mail: [email protected], [email protected]. În același timp, cei care vor să afle mai multe informații despre acest concurs pot cere informații la adresa de facebook www.facebook.com/osftgjiu/ sau pe instagram la adesa osf_tgjiu.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.