Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Judeţeană „Alexandru și Aristia Aman” invită toți craiovenii, joi, 1 iunie 2023, de la ora 18, pe pajiştea verde din spatele Statuii „Mihai Viteazul”, la evenimentul cultural „Pătura care citeşte”, eveniment ajuns deja la cea de-a cincea ediție.  Anul acesta, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a pregătit pentru acest eveniment, pe langă momentele devenite deja tradiție, o nouă surpriză.

Mario Popescu, tânărul magician, pictor și antreprenor care prezintă spectacole de magie moderne,  presărate cu Iluzii și numere interactive pentru adulți și copii, vine alături de craioveni la „Pătura care citește”.

„Mario este supriza noastra pentru cei mici. Este colaboratorul nostru, prieten al celor mai mici dintre cititorii noștri și, în egală măsură, al adulților. Îi mulțumim că este și de data aceasta alături de noi” – Lucian Dindirică, manager Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

Spectacolul  de Magie prezentat de Mario Popescu Magic, este un spectacol inedit pentru întreaga familie presărat cu numere de magie interactive si uimitoare, inspirate din marile show-uri din Las Vegas. Show-ul include iluzii mari precum aparitii de animale vii sau levitatie, te cucereste prin dinamică, aerul de poveste, efectele speciale si umorul de bună calitate.

Toate acestea au facut ca tânărul sa fie preferatul multor emisiuni la cele mai importante posturi TV din România precum „Românii au Talent”, „La Măruță”, „Vorbește Lumea”, etc. Mesajul pe care îl transmite Mario în spectacolele sale este unul optimist care te îndeamnă să vezi dincolo de limite și să privești viața „altfel”.

„Pot spune că întotdeauna am fost pasionat de artă. Cred că arta face viaţa mai frumoasă. Te face să vezi dincolo de limite, te poate face să iubeşti, să fii mai înţelegător cu ce se întâmplă în jurul tău și sa intelegi că binele învinge mereu.” – Mario

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.