Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pe 17 și 18 decembrie 2022 au avut loc la Sala Studio a Teatrului EXCELSIOR spectacolele lectură create pe baza textelor finaliste ale Concursul de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA, edițiile a VI-a și a VII-a.  În urma jurizării, au fost desemnate câștigătoare piesele Vita Vitae de Antonio-Daniel Petrică (15 ani, Giurgiu), în regia Andreei Drăgan și Un fluture răstoarnă o piesă de domino.exe de Daria Ancuța (18 ani, Constanța), în regia Taniei Drăghici.

Juriile celor două ediții au fost compuse din Teodora Petre – regizor, Victor Morozov – dramaturg, Ana Udroiu – actriță, Alex Popa – actor, Alex Călin – actor, respectiv Monica Stoica – regizor, Victor Morozov – dramaturg, Andreea Hristu – actriță, Mihai Mitrea – actor, Doru Bem – actor.

Mulțumiri și felicitări tuturor tinerilor dramaturgi care au participat la concurs, precum și regizorilor și actorilor care s-au aplecat cu dedicare asupra textelor finaliste ale edițiilor a VI-a și a VII-a ale Concursului NEW DRAMA.

Cele două texte câștigătoare vor fi puse în scenă și vor intra în repertoriul Teatrului EXCELSIOR, în stagiunile următoare.

Mai multe detalii și noutăţi despre spectacolele și programele Teatrului EXCELSIOR sunt disponibile pe website-ul http://www.teatrul-excelsior.ro.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.