Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 6-7 aprilie 2023 se va desfăşura cea de-a XIV-a ediţie a Concursului Naţional de Pian „VIRTUOZII”, eveniment organizat de Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila. Concursul este organizat la sediul Şcolii de Arte şi se adresează tinerilor interpreţi cu vârsta cuprinsă între 5 şi 16 ani care studiază pianul în instituţii publice şi/sau particulare, fiind structurat pe două secţiuniinterpretare instrumentală şi duo pianistic (patru mâini). Pentru ambele secţiuni se admit lucrări de divertisment, reducţii şi transcripţii.

Juriul include personalităţi ale vieţii muzicale româneşti, profesori din mediul universitar şi din licee de specialitate, dar şi din şcoli populare de artă.

Se vor acorda diplome, cupe şi medalii pentru fiecare categorie de vârstă, în funcţie de punctajul obţinut. Premiile vor fi înmânate în cadru festiv la sfârşitul evaluării fiecărei grupe a concursului.

Înscrierile se fac până la data de 31 martie 2023 pe e-mail [email protected], iar detalii se pot obţine pe www.vespasianlungu.ro.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.