Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Şcoala Populară de Arte şi Meserii„Vespasian Lungu” Brăila invită doritorii din municipiul şi judeţul Brăila să se înscrie la cea de‑a cincea ediţie a ŞCOLII DE VARĂ care se va desfăşura, după un program flexibil, în perioada 26 iunie – 14 iulie 2023, de luni până vineri, la sediul din municipiul Brăila, strada Mărăşeşti, nr. 1.

Cursurile se adresează celor cu vârsta de cel puţin 6 ani (în funcţie de disciplina aleasă),  sunt GRATUITE şi vor fi coordonate de cadre didactice calificate, cu experienţă.

Cei interesaţi vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educaţională a Şcolii: canto muzică uşoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuţie (tobe), pictură / grafică de şevalet / artă decorativă / iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), actorie, dans popular. Elevii Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Vespasian Lungu” Brăila se pot înscrie doar la o altă disciplină decât cea pe care o studiază.

„Prin acest demers dorim să oferim participanţilor de diferite vârste o modalitate atractivă de petrecere a timpului liber, posibilitatea testării aptitudinilor şi iniţierii în studiul artelor, să contribuim la promovarea tinerelor talente, dar şi să prezentăm personalul de specialitate şi dotările Şcolii”, au precizat reprezentanții Școlii Populare.

Înscrierile se pot face în perioada 29.05-23.06.2023 la sediul instituţiei, la numerele de telefon 0239/612104 sau 0770/492.028, ori pe adresa de email [email protected]. Detalii suplimentare se vor primi la momentul înscrierii.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.