Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj vă invită în Săptămâna Patimilor la vernisarea expoziției de pictură „Icoane și flori”. Vernisajul va avea loc miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 12:00 și vor expun la Sala „Florin Isuf”, din cadrul CJCPCT Gorj, Larisa Mutu Mindoiu, Gelu Costea, Luminița Fuiorea și Florin  Hutium.

Paștelele este una dintre cele mai mari sărbători creștine, pentru întâmpinarea căreia toți românii se pregătesc atât trupește cât și sufletește. Curatorul expoziției, Teodor Dădălău, spune că picturile alese ne vor bucura sufletele pentru că arată cea mai frumoasă sărbătoare a primăverii,  Învierea Domnului.

„Încercăm prin picturile realizate de Larisa Mutu Mindoiu, Gelu Costea, Luminița Fuiorea și Florin Hutium să aducem o licărire de bucurie în ochii iubitorilor de frumos, o rază de lumină și speranță. Spiritual, sărbătoarea Pascală este bucuria de a fi alături de cei dragi fiecăruia, dorinţa de a privi cu îngăduinţă în jur, de a căuta împăcarea şi de a ierta celorlalţi greşelile, măcar o singură dată pe an.” au precizat organizatorii.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.