Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Consiliului Județean HunedoaraÎn fiecare zi, în perioada 13 – 17 decembrie, începând cu ora 14:00, în curtea Consiliului Județean Hunedoara sunt așteptați artiști, grupuri de conlinădori, precum și ansambluri cunoscute din acest județ. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Hunedoara, prin Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara, Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara și Biblioteca Județeană ,,Ovid Densușianu’’ Hunedoara.

„Colinde și obiceiuri de iarnă cu artiști, grupuri de colindători și ansambluri cunoscute din județul Hunedoara, dar și din alte zone, vor crea atmosfera perfectă pentru sărbătoarea Crăciunului. Între 13 și 17 decembrie, de la ora 14:00, curtea Consiliului Județean Hunedoara va găzdui spectacolul <Iată, vin colindători…>”, iar artiștii vor arăta că tradițiile și obiceiurile specifice sărbătorilor de iarnă încă se păstrează cu sfințenie.” ne-au comunicat organizatorii.

Printre cei care vor particpa la acest eveniment sunt cei de la Ansamblul „Leleșana”, Ansamblul „Ritmuri Zărădene”, Ansamblul „Junii Petrileni”, Ceata de la Boroaia – Suceava sau Ansamblul „Românașul” al Liceului de Arte „Sigismund Toduță”, din Deva.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.